Zakenreizen

Al ruim 15 jaar hebben wij onze tak zakenreizen kunnen uitbouwen en verstevigen tot wat het vandaag is. Namelijk een betrouwbare en aangename partner voor u en uw bedrijf voor alle soorten reisadvies.

Ons engagement voor een gepersonaliseerde dienstverlening.

Evy Vanhaesebroeck

Onze efficiëntie bij de opvolging van de aanvragen, het aanbieden van verschillende mogelijkheden, de boekingen en de opvang van wisselende situaties wordt reeds door veel bedrijven naar waarde geschat in een duurzame samenwerking.

Onze kleinschaligheid is een troef tegenover de grote reisketens. Wij streven ernaar met elk van jullie een professionele relatie op te bouwen, gestoeld op vertrouwen, transparantie, bereikbaarheid en snelle ondersteuning. Niet enkel bij ons vakantieaanbod kan je dus terecht voor maatwerk maar ook voor jullie professionele verplaatsingen (vliegtuig/trein/ferry) en overnachtingen zoeken we steeds naar wat best past in jullie planning en budget. De volledige omkadering trouwens ook zoals visums, taxi's, reisinformatie,...wij doen het graag voor jullie! Het geeft ons enorme voldoening om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het reisverloop. Bij problemen onderweg zijn we dan ook steeds paraat.

Naast deze focus kunnen we ook verder helpen met het organiseren van evenementen/seminaries op locatie. Van de aperitief tot de organisatie van de meetings en graag misschien wat vertier ondertussen. Jullie project is steeds een mooie uitdaging voor ons waar we graag onze tanden in zetten.

Contacteer onze gerust om even kennis te maken met ons en onze manier van werken. (evy@evenementtours.be, 051/24 82 96 of 0497/54 18 55)

Airport
Business