Evenementtours is actief in de toerismesector sinds 2003 en werd gestart door Dirk Vanhaesebroeck (eerder IT), dochter Evy Vanhaesebroeck (marketing) en zoon Yves Vanhaesebroeck (Ingenieur). Van bij het begin reisden en verkenden we zelf veel en beleefden we actief verschillende bestemmingen. Mensen laten kennismaken met nieuwe activiteiten, met niet te missen natuur, met emoties bij interactie met lokale mensen, ...

Levenservaringen die veel verder reiken dan de toerist met een afvinklijstje. De job groeide dan ook steeds verder op ons. We wilden trips maken die ons hart hadden geraakt en naar waar wij zelf ook graag (opnieuw) naar toe willen.

Enkel deze eigen goed bekende bestemmingen zijn dan ook in ons reisaanbod opgenomen. Vanaf het moment dat u bij ons een aanvraag doet, zorgen we voor u! Bij de keuze van de bestemming en de reisroute, het afstemmen op wat u wenst, de uitwerking en voorbereiding, tijdens de reis zelf en tot het moment dat u terugkeert en ook meer van de bestemming bent gaan houden.

Rechtstreekse contacten (en eerlijke rechtstreekse overeenkomsten) op onze bestemmingen houden we hoog in ons vaandel. Geen web van tussenpersonen dus. Dat laat toe een correcte prijs te kunnen hanteren. De prijs die u betaalt komt wel degelijk terecht waar het hoort: bij diegenen die tijdens uw reis juist het verschil maken.

Onze voorstellen tijdens onze reisroutes (verblijven, gidsen, activiteiten, ...) zijn sterk gedreven door hun specifieke bijdrage aan ons doel. Namelijk om ook u een prachtige en onvergetelijke beleefreis te bezorgen. En waar het even kan ... iets “goed te doen voor de wereld”.

Deze manier van werken is zeer belangrijk in onze filosofie. En dat brengen we ook graag aan onze klanten over.

In dat opzicht is het dan ook niet te verwonderen dat ook Afrika als bestemming op ons is gegroeid. Een verrijkend continent op het vlak van menselijkheid, van nog aanwezige sociale controle, ... waar we hier in ons Europa dikwijls toch wat zijn vergeten. Genieten van een gulle lach, de eenvoud dikwijls, ondanks de veelal weinige kansen voor het hele continent. Tegelijk luisteren naar hun dromen. Gaande van Noord naar Zuid over het hele continent. Een goed gevoel telkens we iemand die richting kunnen uitsturen.

Onze filosofie geldt zowel voor onze individuele routes als voor de groeps- en incentivereizen die we organiseren.
Wil dat zeggen dat wij alle bestemmingen van hieruit steeds perfect beheersen?
Natuurlijk niet, alles evolueert steeds snel. Al houden we natuurlijk altijd de vinger aan de pols.
U die op een reis van ons intekent speelt daarin ook een uiterst belangrijke sleutelrol!

We nodigen u uit om ook op onze bestemmingen de geneugten van het leven te ontdekken: genieten van de gastronomie, de wijn, de traditionele en nieuwe gerechten, de gezonde, frisse lucht, de authentieke ontmoetingen, de onvergetelijke activiteiten. Proost !

 

vlnr. Evy,Yves, Greetje, Dirk