Evenementtours zakenreisbureau - Zakenreizen en businesstrips, prijzen van vliegtickets

ZakenreizenZakenreizenZakenreizenZakenreizen

Zakenreizen - Onze dienstverlening aan een eerlijke prijs !

Is er een website ? Kan dat online ? Veelgestelde vragen dezer dagen. Het Internet maakt nu helemaal deel uit van onze cultuur, en waar mogelijk maken we allemaal tenvolle gebruik van deze communicatiesnelweg bij uitstek.

Wat met zakenreizen en vliegtuigtickets ? Kan ik die ook online boeken ? Ja, zeer zeker wel. En zelfs tegen het laagste tarief. Iemand die vaak zakenreizen doet naar recht-toe rechtaan bestemmingen en de tijd neemt kan wel degelijk besparen door zelf te boeken via het Internet (o.a. via onze vliegtickets boekingsmodule en onze hotelboekingsmodule). Zie ook de opmerkingen in verband met de prijzen via onze boekingsmodule.

Wees echter op je hoede als het gaat over vliegtickets. De dingen zijn niet altijd even gemakkelijk als ze lijken. Hoe weet je zeker dat deze prijs de beste en goedkoopste is ? Heb je de alternatieve luchtvaartmaatschappijen opgezocht ? Hoe weet je of deze prijs ook volgende week geldt, als je over je reis moet beslissen ?
De prijzen van vliegtickets zijn lang niet alleen gebaseerd op enkel maar economy en business klasse. De boekingsmodules via het internet geven je geen zicht op de regels waarop een prijs in een bepaalde klasse is gebaseerd. Wat als je bijvoorbeeld een dag langer zou blijven ? Hou je er ook rekening mee dat je ticket eventueel tijdens je reis dient gewijzigd te worden, wat zijn dan de kosten ? Als je meer dan één bestemming aandoet spelen de combinaties van de verschillende luchtvaartmaatschappijen een bijkomende rol in de uiteindelijke prijs van het ticket...

Wij doen het dan ook graag voor je. Jouw wisselende noden bij iedere zakenreis zijn ons al jaren bekend. Wij zullen je gegarandeerd de best beschikbare ticketprijs vinden. De prijs die daarbovenop komt is onze prijs onder vorm van een servicefee, deze is berekend op basis van de gepresteerde werktijd. Je hebt dus steeds zicht op de netto prijs van het vliegticket en onze servicefee. Geen stiekem overtrokken ticketprijs, geen verscholen commissie dus, alleen een logische servicefee. Zie ook bij prijzen vergelijken.
Onze efficiëntie bij de behandeling van je aanvraag, het aanbieden van de opties, het uitschrijven van de vliegtickets en de opvang van wisselende situaties wordt reeds door veel bedrijven naar waarde geschat in een duurzame samenwerking. Vraag ons naar deze referenties of contacteer ons voor meer specifieke informatie.

Doet u waar u goed in bent, dan regelen wij uw zakenreizen wel.