Evenementtours - Onze groepsreizen in 2015 - 2016

LaplandBarcelonaEgypte

Onze georganiseerde groepsreizen

Evenementtours organiseert reizen die je niet om de hoek bij het reisbureau kan kopen. De reizen worden op vraag van bedrijven voor hun specifieke doelgroepen en incentivegroepen ontwikkeld. We stellen daaruit een aantal bestemmingen voor waar iedereen kan op inschrijven en beperken deze reizen meestal tot een groep van 20-25 tal personen. Wacht dus niet om ons meer informatie of uitleg te vragen.

Marokko oktober 2017 (van donderdag 28 september tot maandag 2 oktober)
Deze reis combineert het bezige Marrakech met de mysterieuze stilte van de Sahara, helemaal in het zuiden. Tijdens deze reis gaan we een bijzondere combinatie van cultuur en prachtige natuur beleven. Zowel in Marrakech als verder naar het zuiden ontdekken we talloze elegante paleizen en palmtuinen om bij weg te dromen. Op wandelafstand van het hotel in Marrakech dompelen we onder in het kloppende hart van de stad: het beroemde Jemaa el-Fna plein, waar goochelaars en slangenbezweerders sinds eeuwen hun kunsten tonen. Even verderop gaan we in dé soeks op zoek naar kleurrijke pantoffels, een zilveren theepot, een prachtig tapijt, een speciale lamp,... maar zien we ook hoe eeuwenoude ambachten er nog worden bedreven. Op onze 4x4-tocht naar Ouarzazate en verder naar MHamid maken we van dichtbij kennis met de natuur van het Atlas gebergte en uiteindelijk van de Sahara met als orgelpunt een avond en nacht om nooit te vergeten.

De tocht leidt ons ver van de wereld...

Marokko - Atlasgebergte Marokko - Overnachting in de bergen Marokko - begeleide reis door de Atlas Georganiseerde reis Marokko


Lapland februari 2018 (van vrijdag 2 tot maandag 5 februari)
De jaarlijkse cyclus in Lapland staat voor oprecht, eenvoudig plezier waar je nooit genoeg kan van krijgen. Deze reis omvat alles wat Lapland te bieden heeft. We vliegen heen op Levi. Meteen bij aankomst is het actie. Op de luchthaven trekken we onze safari-uitrusting aan en even later snorren we door het besneeuwde landschap. Het begint reeds te donkeren, maar de sneeuw maakt er een feeërieke beleving van. Met een beetje geluk is poollicht te zien. Stoppen bij een kampvuur: een eerste keer genieten van de rust en de pracht van dit besneeuwde landschap. Een indrukwekkende overgang naar de wilde natuur. Het gezellige dorp waar we verblijven ligt zo'n 200 km noordelijker dan Rovaniemi. De omliggende wildernis waarin we terechtkomen is een paradijs voor de echte exotisch avonturen van Lapland. Op de laatste dag keren we terug via Rovaniemi; we willen de Kerstman uiteraard niet missen.
(Verlenging mogelijk in chalets, een echte "out of nature" ervaring)

Begeleide reis Lapland Begeleide Laplandreis 2018 Georganiseerde groepsreis Lapland 2018Naar het Noorderlicht 2018


Sevilla april 2018 (van vrijdag 21 tot zondag 23 april)
Tijdens het grote feest de 'Feria de Abril' ontdek je Sevilla op haar puurst en op haar mooist. De lente brengt in Sevilla al een speciale kleur en de Feria maakt deze nog specialer. De zoete geur van sinaasappelbloesem en jasmijn, de hemelsblauwe lucht en de stralende zon zorgen voor het ultieme Sevillaans lentegevoel.

Sevilla 2018 Begeleide reis naar Sevilla Groepsreis Sevilla in de lente Reisorganisatie - Sevilla in de lente


Vraag verdere informatie aan via onderstaand invulformulier.Meer informatie aanvragen over groepsreizen

Uw contactgegevens
 
Overige gegevens


Gelieve me verdere info te sturen over:
Marokko oktober 2017  Lapland februari 2018  Sevilla april 2018 

Hou me op de hoogte van de verdere georganiseerde reisprogramma's

Alle informatie verstrekt aan Evenementtours, zoals emaildadressen, wordt vertrouwelijk gehouden en niet doorgespeeld aan een derde partij. Wij gebruiken de verstrekte gegevens om contact met u op te nemen. (Privacybeleid)