Evenementtours - Onze groepsreizen in 2021 - 2022

LaplandBarcelonaEgypte

Onze georganiseerde groepsreizen

Evenementtours organiseert reizen die je niet om de hoek bij het reisbureau kan kopen. De reizen worden op vraag van bedrijven voor hun specifieke doelgroepen en incentivegroepen ontwikkeld. We stellen daaruit een aantal bestemmingen voor waar iedereen kan op inschrijven en beperken deze reizen meestal tot een groep van 20-25 tal personen. Wacht dus niet om ons meer informatie of uitleg te vragen.

Sint Petersburg september 2021 (van vrijdag 24 tot maandag 27 september)
Sint Petersburg... niet de oudste, wel één van de mooiste, zoniet dé mooiste van Rusland. Daar zorgden stichter van de stad Peter De Grote en de andere bedenkers van een massa architecturale kunstwerken voor. Overal in de stad wedijveren renaissance, barok en art nouveau om de grootste rijkdom uit te stralen. Een rijke cultuur en een inspirerende combinatie van oud en nieuw.

Als Rusland voor u een historiek oproept van de Tsaren en van de Sovjet Unie...
Als het voor u de Romanov Familie, Anastasia en Dokter Zhivago oproept...
Als het Barishnikov, Noerejev, De Bolshoi, de Hermitage en Fabergé oproept...
Ons Sint Petersburg TOP-reisprogramma zal herinneringen en ervaringen opleveren rond al deze namen waarvan je niet zal kunnen wachten om ze met anderen te delen...
Klik hier voor de uitgebreide informatie...

(Mogelijke individuele verlenging tot 29 september)Lapland februari 2022 (krokusvakantie, van maandag 28 februari tot vrijdag 4 maart)
De jaarlijkse cyclus in Lapland staat voor oprecht, eenvoudig plezier waar je nooit genoeg kan van krijgen. Deze reis omvat alles wat Lapland te bieden heeft. We vliegen heen op Levi. Meteen bij aankomst is het actie. Op de luchthaven trekken we onze safari-uitrusting aan en even later snorren we door het besneeuwde landschap. Het begint reeds te donkeren, maar de sneeuw maakt er een feeërieke beleving van. Met een beetje geluk is poollicht te zien. Stoppen bij een kampvuur: een eerste keer genieten van de rust en de pracht van dit besneeuwde landschap. Een indrukwekkende overgang naar de wilde natuur. Het gezellige dorp waar we verblijven ligt zo'n 200 km noordelijker dan Rovaniemi. De omliggende wildernis waarin we terechtkomen is een paradijs voor de echte exotisch avonturen van Lapland. Op de laatste dag keren we terug via Rovaniemi; we willen de Kerstman uiteraard niet missen.
Klik hier voor de uitgebreide informatie...

(Verlenging mogelijk in chalets, een echte "out of nature" ervaring)

Begeleide reis Lapland Begeleide Laplandreis 2022 Georganiseerde groepsreis Lapland 2020Naar het Noorderlicht 2022


Vraag verdere informatie aan via onderstaand invulformulier.Meer informatie aanvragen over groepsreizen

Uw contactgegevens

 
Overige gegevens


Gelieve me verdere info te sturen over:

Sint Petersburg september 2021 
Lapland februari 2022 

Hou me op de hoogte van de verdere georganiseerde reisprogramma's

De gegevens die u invult heeft Evenementtours nodig om verder met u contact op te nemen. Deze gegevens worden ook gebruikt om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.

Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Evenementtours.