Evenementtours - Events en conference

CongressenCongressenCongressen

Banden smeden

Waarom je bedrijfsgebeuren, seminaries, vergaderingen en congressen niet combineren met avontuur en een beetje cultuur ? Waarom niet eens geen conventionele bijeenkomst, maar een combinatie van werk en ontspanning, tot in de puntjes voorbereid, voor het volledige team ? Het maakt een congres niet alleen veel spannender, maar zorgt er ook voor dat oude banden worden opgehaald en nieuwe worden gesmeed.

Teambuilding in grotten, een congres in exotische omgeving, ... Evenementtours ontwikkelt originele concepten voor je bedrijf en voor je vereniging, buiten de klassieke paden. Op basis van de locatie, van je budget, en van de uiteindelijke doelstelling, weten we altijd voor de nodige creatieve input te zorgen.

We staan garant voor een perfecte voorbereiding en uitvoering van jouw evenement: we zorgen voor een goed gevuld en gepland schema en optimale begeleiding, waarbij we meedenken met jou en je bedrijfs- en verenigingsfilosofie.

Zolang niet elke deelnemer een moment van voldoening heeft gekend zijn wij niet tevreden. We streven naar een blijvende en krachtiger voeling met je doelen, zij het van je bedrijf of je vereniging. We vereenzelvigen ons hiertoe volledig zodat we van binnenuit kunnen werken om die doelen te realiseren.